AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında yüzmek

Kahve falında suyun altında yüzmek

Kahve falında suyun altında yüzmek asık yüzlerin güleceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında suyun altında yüzmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında suyun altında yüzmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun altından yüzmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su altında yüzmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında deniz altında yüzdüğünü görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın içinde yüzmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında deniz altında yüzmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulur.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir