AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya atlayıp yüzmek

Kahve falında suya atlayıp yüzmek

Kahve falında suya atlayıp yüzmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında suya atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında suya atlayıp yüzmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at derisini yüzmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında atın yüzdüğünü görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atlarla yüzmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında at derisi yüzmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında denize atlayıp yüzmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir