AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden yüzmek

Kahve falında suyun içinden yüzmek

Kahve falında suyun içinden yüzmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ne yöne gideceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden yüzmek gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Kahve falında suyun içinde yüzmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek sıkıntının günden güne artacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde yüzmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde yüzdüğünü görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinden yüzmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek şansının da açık olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde yüzmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında balıkların içinde yüzdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir