AnaSayfa / Genel / Kahve falında su birikintisinde yüzmek

Kahve falında su birikintisinde yüzmek

Kahve falında su birikintisinde yüzmek hayatının afiyette geçeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek rızık eksikliği yaşayacağına, giden birinin geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında su birikintisinde yürümek çok hayırlı insan olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında su birikintisine girmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük su birikintisi görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su birikintisine basmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında evde su birikintisi görmek dinde tartışmaya, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir