AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı suda yüzmek

Kahve falında karlı suda yüzmek

Kahve falında karlı suda yüzmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karlı suda yüzmek yapılan ahlaksız davranışlara, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet eder.

Kahve falında balık dolu suda yüzmek hasret ve özlem gidereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı suda yüzmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boklu suda yüzmek ister istemez başının belaya gireceğine, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda yüzmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek hayırlı ve güzel olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir