AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı denizde yüzmek

Kahve falında karlı denizde yüzmek

Kahve falında karlı denizde yüzmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zararların günden güne artacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, günah işlemekten korunacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında karlı denizde yüzmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar suyunda yüzmek manevi olarak çok yıpranılacağına, refah düzeyinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında karlı suda yüzmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet eder.

Kahve falında kar içinde yüzmek kazançta zarar edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının denizde yüzdüğünü görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında denize düşmek ve yüzmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek mutlu olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir