AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar içinde yüzmek

Kahve falında kar içinde yüzmek

Kahve falında kar içinde yüzmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunlarından arınacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Karar verebilmek için daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında kar içinde yüzmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Kahve falında kar suyunda yüzmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında karlı suda yüzmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı denizde yüzmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında lağım içinde yüzmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kazancının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında bokun içinde yüzmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalettir.

Kahve falında karın içinde yüzmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın içinde yüzmek kötü yollara gireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir