AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar süpürdüğünü görmek

Kahve falında kar süpürdüğünü görmek

Kahve falında kar süpürdüğünü görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mali olarak küçüleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hem ün sahibi olacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kar süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Kahve falında kar süpürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kar süpürdüğünü görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kirli su süpürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dam süpürmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında taşları süpürmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir