AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar süpürmek

Kahve falında kar süpürmek

Kahve falında kar süpürmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar süpürmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Kahve falında kar süpürdüğünü görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar süpürmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suyu süpürmek rahatının da yerine geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında odayı süpürmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi yeri süpürmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cami süpürdüğünü görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında camiyi süpürmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süprüntü süpürmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir