AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam süpürmek

Kahve falında dam süpürmek

Kahve falında dam süpürmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Kahve falında dam süpürmek gördüyseniz:

  • İş alanında iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında dam süpürmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında damın çöktüğünü görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında ev damı görmek huzurlu günlerin biteceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek borcunun çok olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında damda namaz kılmak itibarının ve makamının artacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında damdan dama atlamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir