AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu yeri süpürmek

Kahve falında tozlu yeri süpürmek

Kahve falında tozlu yeri süpürmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, mirasa rivayet eder.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu ev süpürmek hırsızlık yapacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde toz süpürmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında tozları süpürmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında tozlu halı süpürmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında toz süpürmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına inanılır.

Kahve falında yerden toz süpürmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir