AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşları süpürmek

Kahve falında taşları süpürmek

Kahve falında taşları süpürmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok kötü günler göreceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında taşları süpürmek gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Kahve falında taş süpürmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında taş toprak süpürmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında taşları süpürmek yeni projelere atılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karınca sürüsü süpürmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday süpürmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbe süpürmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir