AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar içine düşmek

Kahve falında kar içine düşmek

Kahve falında kar içine düşmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, yolculuğa, Allah’a dua edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar içine düşmek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kar içine düşmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstüne düşmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar çukuruna düşmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağdan düşmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar suyuna düşmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karlı yolda düşmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üzerine düşmek sorunların teker teker çözüleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukura düşmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir