AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı yolda araba görmek

Kahve falında karlı yolda araba görmek

Kahve falında karlı yolda araba görmek övgü dolu sözler işiteceğine, işinde büyük başarılar alacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, gelişim içine gireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında karlı yolda araba gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında arabayla karlı yolda gitmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı yolda arabayla gitmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı yolda araba görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı yolda araba kullanmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında karlı yolda gitmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir