AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerine düşmek

Kahve falında kar üzerine düşmek

Kahve falında kar üzerine düşmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında kar üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında kar içine düşmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, haram mala işaret eder.

Kahve falında kar suyuna düşmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı yolda düşmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kar üstüne düşmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar çukuruna düşmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üzerine düşmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağdan düşmek yurtdışına gidileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulur.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir