AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunsuz geçeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa çorbası görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağaya basmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir