AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa doğurmak

Kahve falında kaplumbağa doğurmak

Kahve falında kaplumbağa doğurmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kaplumbağa görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta kaplumbağa görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kolyesi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir