AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, umutlarının çoğalacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak günlerini bunun için harcayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek kazancını iki kat arttıracağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağalar görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir