AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kara kara düşünür olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek yazgısının güzelleşeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek zengin için yoksulluğa, dertlerine derman bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası yemek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir