AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurması gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurması görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek moralinin yerine geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yandığını görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında birçok kaplumbağa görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerinde kaplumbağa görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir