AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa çorbası görmek

Kahve falında kaplumbağa çorbası görmek

Kahve falında kaplumbağa çorbası görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aşama göstermeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa çorbası gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Kahve falında kaplumbağa çorbası görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hastaya çorba yapmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında keşkek çorbası görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorba karıştırmak maddi konuda zayıflayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir