AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kefen görmek

Kahve falında evde kefen görmek

Kahve falında evde kefen görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evde kefen gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında evde kefen görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölüden kefen almak arzularına ve emellerine kavuşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kefende görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefenli görmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalettir.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir