AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve kedi görmek

Kahve falında kaplumbağa ve kedi görmek

Kahve falında kaplumbağa ve kedi görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağa ve kedi gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında kedi ve kaplumbağa görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağa ve kedi görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa emzirmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok kaplumbağa görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa taşımak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir