AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa binmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ev içinde mutluluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya binmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ağlayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında at üstüne binmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın üstüne binmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir