AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, galibiyetlerinin artacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kaplumbağa görmek küslükleri gidereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yemek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağa görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir