AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa emzirmek

Kahve falında kaplumbağa emzirmek

Kahve falında kaplumbağa emzirmek kazancının iki kat artacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, husumetlerin başgöstereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, sorunların atlatılacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa emzirmek gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Kahve falında kaplumbağa emzirmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa şekli görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında başında kaplumbağa görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa bacağı görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir