AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kaplumbağa görmek

Kahve falında birçok kaplumbağa görmek

Kahve falında birçok kaplumbağa görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birçok kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli seçenekler sunarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında birçok kaplumbağa görmek insanların hayranlığını kazanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok iğne görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok yüzük takmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında birçok adam öldürmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok yeni elbise giymek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok silah görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Kahve falında birçok tavuk görmek sıkıntılarının biteceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Kahve falında birçok şemsiye görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, borçların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir