AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa taşımak

Kahve falında kaplumbağa taşımak

Kahve falında kaplumbağa taşımak çok üst mevkilere yükseleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Kahve falında kaplumbağa taşımak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve kaplumbağa görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı atmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa tutmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir