AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve kaplumbağa görmek

Kahve falında kedi ve kaplumbağa görmek

Kahve falında kedi ve kaplumbağa görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaplumbağa ve kedi görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve kaplumbağa görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında dev kaplumbağa görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa evde görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir