AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı taşlamak

Kahve falında yılanı taşlamak

Kahve falında yılanı taşlamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yeni hobiler edinileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yılanı taşlamak gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Kahve falında yılan taşlamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yılanı taşlamak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere taşlamak hayırlı bir haber alınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında cam taşlamak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek taşlamak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan taşlamak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında insanı taşlamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında karga taşlamak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir