AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği taşlamak

Kahve falında köpeği taşlamak

Kahve falında köpeği taşlamak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, çok üzüleceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği taşlamak gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında köpekleri taşlamak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında köpek taşladığını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği taşlamak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek taşlamak kötülüklerden uzak olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında insan taşlamak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına alamet eder.

Kahve falında armut taşlamak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi taşlamak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz ağacı taşlamak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir