AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç taşlamak

Kahve falında ağaç taşlamak

Kahve falında ağaç taşlamak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, her daim bereketli işler yapacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, başarılarını ispat edeceğine, ailenin büyüyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç taşlamak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Kahve falında ceviz ağacı taşlamak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç taşlamak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında domuzu taşlamak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği taşlamak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan taşlamak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret eder.

Kahve falında birilerini taşladığını görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirini taşlamak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı taşlamak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir