AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz taşlamak

Kahve falında domuz taşlamak

Kahve falında domuz taşlamak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , adeta havalara uçacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz taşlamak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında domuzu taşlamak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında domuz taşlamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet etmektedir.

Kahve falında kadın taşlamak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, helal rızık yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanı taşlamak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşladığını görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Kahve falında kedi taşlamak eline hayırlı kazançların geçeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir