AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini taşladığını görmek

Kahve falında birini taşladığını görmek

Kahve falında birini taşladığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini taşladığını gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında cin taşlamak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek taşlamak korkularının yok olacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kedi taşlamak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanı taşlamak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini taşlamak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz taşlamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan taşlamak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir