AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşlamak

Kahve falında mezar taşlamak

Kahve falında mezar taşlamak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşlamak gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında mezar taşlamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirini taşlamak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında köpek taşlamak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

Kahve falında güvercin taşlamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü taşlamak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında insanları taşlamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini taşlamak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında armut taşlamak ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir