AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan taşlamak

Kahve falında insan taşlamak

Kahve falında insan taşlamak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, zor durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Kahve falında insan taşlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Kahve falında insan taşlamak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı taşlamak övgü dolu sözler duyacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalettir.

Kahve falında insanı taşlamak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında insanları taşlamak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında birilerini taşladığını görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çakal taşlamak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbirini taşlamak kısmetlerinin kapanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı taşlamak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir