AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek istediği gibi hareket edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek aydınlık bir döneme girileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir