AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yakmak

Kahve falında kaplumbağa yakmak

Kahve falında kaplumbağa yakmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa yakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında kaplumbağa yakmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağayı beslemek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kaplumbağa görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa eline almak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya yemek yedirmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette kaplumbağa görmek günbegün kötüleşeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruklu kaplumbağa görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir