AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek doktordan doktora koşturacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yemek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir