AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek

Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek

Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, esenlik bulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa topladığını görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağayı beslemek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek akıl vereceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir