AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek çok büyük borçlar alacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek çok üzüntü yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir