AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda kaplumbağa görmek

Kahve falında falda kaplumbağa görmek

Kahve falında falda kaplumbağa görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında falda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Kahve falında falda kaplumbağa görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, prestij kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında fal kapatmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Kahve falında cay fali görmek çok başarılı olunacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falında isim görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su falı baktırmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falı açmak kendisine ev alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falına baktırmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında falına bakıldığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir