AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak kırgınlıklar yaşanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında siyah köpek saldırısına uğramak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yolunda devam edeceğine işarettir.

Kahve falında sineklerin saldırısına uğramak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak kariyer edineceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saldırıya uğramak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak lüks şekilde yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında öküz saldırısına uğramak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçaklı saldırıya uğradığını görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir