AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan okşamak

Kahve falında kaplan okşamak

Kahve falında kaplan okşamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yerinde saymayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan okşamak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında kaplan okşamak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanağını okşamak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında köpek başı okşamak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret eder.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadını okşamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir