AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek başı okşamak

Kahve falında köpek başı okşamak

Kahve falında köpek başı okşamak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek başı okşamak gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Kahve falında köpek başı okşamak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin başını okşamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek başını okşamak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında aslanın başını okşamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı okşamak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başını okşamak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında baş okşamak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında ölünün başını okşamak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir