AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak aradaki buzların eritileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilitli kapı açmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, prestij kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kapı ve kilit görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir