AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, zor bir durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açık gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık asma kilit görmek kinin ve nefretin son bulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında açık kilit görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilidi açık görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapı açmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kapıda kilit görmek acı veren kazalara, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir