AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli kapı açmak

Kahve falında kilitli kapı açmak

Kahve falında kilitli kapı açmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kilitli kapı açmak gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında kapı kiliti açmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, işinde yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kilidini açmak sürekli bağırıp çağıracağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kilitli kapı açmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının kilidini açmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kilidi açmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, malının artmasına, bereketlenmesine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir