AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidini açmak

Kahve falında kapı kilidini açmak

Kahve falında kapı kilidini açmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor.

Kahve falında kilitli kapı açmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kapının kilidini açmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kiliti açmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak sağlık sorunlarından kurtulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına inanılır.

Kahve falında kapı kilidini açmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kapi kilidi açmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında evin kilidini açmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, işinde büyük başarılar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir