AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kapının kilitlendiğini gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Kahve falında kilitli kapı açmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kapıya kilit takmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi kırmak borçlarınızın canınızı sıkacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işarettir.

Kahve falında kapı ve kilit görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir